I won't ever find the words, you are my everything always and even that is not enough

Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd, een mooie tijd breekt aan. Een tijd van plannen, voorbereiden, verlangen, naar uit kijken. En om al dat moois voor altijd te blijven herinneren zijn jullie vast ook op zoek naar een fotograaf die jullie dag, emoties en details mag vastleggen. En laat ik dat nu het liefste doen.

Voor mij is de liefde vastleggen het mooiste om te doen. Allereerst omdat de sfeer op een bruiloft magisch blijft, al jullie lievelingsmensen bij elkaar, fijne woorden, prachtige details en iedereen is vrolijk en ziet er zo mooi uit. Dat wil je toch voor altijd blijven onthouden? Even terug naar die dag door middel van beeld?

Yes ! Jullie
gaan trouwen

Bruiloft | Info
& Pricing

I only need you and some sunsets

Overal waar liefde is, is verbinding. En laat dat het mooist zijn om vast te leggen. Maar bruiloften waar mijn hart net iets sneller van gaat kloppen zijn buiten in de natuur, aangekleed als een festival, een boho strand bruiloft. Of als we toch naar binnen gaan een lichte kas, mooi gestyled en uiteindelijk een ontspannen en ongedwongen sfeer. Maar waar jullie het ook vieren, jullie willen vooral gezelligheid en spontane momenten en vooral heel veel lachen en genieten met elkaar.

Kunnen jullie jezelf daar ook in vinden? Dan ben ik misschien wel jullie bruidsfotograaf! Vertel mij meer over jullie plannen in een berichtje.

Op jullie dag ga ik vol passie te werk. Ik sta met al mijn zintuigen op scherp en geniet daardoor ook met volle teugen. Ik vind het zó bijzonder om zo'n belangrijke dag tot in perfectie vast te mogen leggen. Ik ben echt dol op mensen en vind het heerlijk om te mengen met jullie en tussen jullie gasten. En dan thuis duik ik lekker in mijn bubbel en ga ik al glimlachend aan de slag met selecteren en editten. Er gaat ontzettend veel tijd in de nabewerking zitten, maar vaak zit ik hardop te lachen om alles wat weer op mijn beeld voorbij komt en de preview bekijk ik net zo vaak als jullie. Het nagenieten is begonnen en ik doe daar net zo hard in mee.

Trouwen in grote Sint Janskerk | Gouda

Safari thema tijdens diner Leopold & Celine

Cermonie in een pluktuin Peter & Corinde

MET MIJN FOTOGRAFIE WIL IK JULLIE BRUILOFT TASTBAAR MAKEN. EEN HERINNERING AAN DE LIEFDE, DE EMOTIES.

Stories

Renzo & Marlou

Het was erg prettig om jou erbij te hebben. Het leek alsof je er niet was, maar je hebt de mooiste en intiemste momenten vastgelegd. Momenten die onszelf zijn ontgaan zagen we naderhand terug in beeld. Wij als man en vrouw, maar ook onze kinderen, familie en vrienden stonden er op hun mooist en meest herkenbare manier erop. Je bent echt bezig met de personen die je op de foto zet. We kenden elkaar natuurlijk al dus best spannend, maar echt geen seconde spijt gehad.

1  of  5

Roy & Anouk

We zijn erg blij dat we Pien als bruidsfotograaf hebben gehad. Vanaf het eerste bezoek was er gelijk een klik. Ze is heel erg sociaal, makkelijk in contact en luisterde goed naar onze wensen. De sfeer was vooral heel erg ontspannen, zoals we het graag wilden. We hebben erg gelachen en Pien heeft ons daarmee echt geholpen tijdens de loveshoot. Het meest wat is ons opgevallen is het fijne, laagdrempelige contact, de humor en ruimte voor eigen inbreng.

2  of  5

Lars & Joyce

We zochten een fotograaf die net als wij lekker nuchter is en goed in de groep zou passen. Maar dat is allemaal méér dan goed gelukt. Je bent eerlijk en direct, wat ons ook weer nieuwe inzichten gaf bij het samenstellen van het album. Zulke nuttige feedback waar wij vooraf nooit bij stil hadden gestaan. Als je op zoek bent naar iemand met flauwe humor, lekker nuchter is, zich moeiteloos aanpast aan de groep, heel erg meedenkt, flexibel is én prachtige foto's maakt. Denk aan Pien!

3  of  5

Leopold & Celine

Het was een feest met en door jou! Je was zo ontspannen en overal op het goede moment aanwezig. Alles  ging heel natuurlijk, je had niet alleen met ons maar ook met veel gasten van ons meteen een klik. We zullen je echt aan iedereen aanraden, denk wel meer mensen die bij ons aanwezig waren. We zijn ook positief verrast door de hoeveelheid foto's en allemaal even leuk! Je bent een perfecte fotograaf, mooie foto's, leuk mens. Professioneel maar ook haarzelf. Het klopte.

4  of  5

Timo & Ilse

Pien heeft oog voor wat bij ons paste en heeft prachtige foto's geschoten. We vinden het heel knap hoe ze onopvallend zich tussen de gasten bewoog en precies op het juiste moment foto's heeft geschoten. Pien heeft duidelijk passie voor haar vak. dat is erg leuk om te zien en zorgt voor een vrolijke en gezellige sfeer. We vonden de samenwerking heel prettig, het contact was meteen goed. En haar enthousiasme werkt aanstekelijk en stelde ons op ons gemak tijdens de fotoshoot. We zouden haar zeker aanraden!

5  of  5

Lieve woorden

ready to book? contact me           

Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft voor het starttarief van €1595,- 

Dit is een tarief voor 6 uur fotografie.

Wil je mij langer boeken? Dat kan uiteraard! Samen kunnen we kijken wat het best passend is voor jullie dag. 

Vraag de wedding reader door onderstaand contact in te vullen. Bij elke boeking geldt, inclusief een hele enthousiaste fotograaf die heel graag met jullie meedenkt en er samen een mooie dag van gaat maken.

Start tarief

Niet iedereen wil dezelfde aantal uren een fotograaf op hun bruiloft, ook wil niet iedereen hetzelfde album. Ik bied daarom ook een pakket aan die aan te passen is. Er zijn mogelijkheden voor meer fotografie of een groter album. Maar elke bruiloft begint bij een start tarief, en dat is inclusie het volgende:

- Twee uitgebreide gesprekken: kennismaking & voorbereiding.
- Veel foto's, alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's (minimaal 350 bij 6 uur)
- Extra grote preview: binnen 1 week na de bruiloft een preview met maar liefst 50 bewerkte beelden.
- Een online prive gallery welke je kan delen met vrienden en familie met alle foto's in hoge resolutie.
- Een mooi fotoalbum met linnen kaft, 15x15cm en 10 pagina's. Mogelijke upgrade naar een groter album is mogelijk.

Pricing

Luister naar je gevoel en wie weet ben ik jullie trouwfotograaf op jullie mooie dag. Zijn jullie nu al enthousiast bij alles wat je gezien en gelezen hebt? Laten we kennis maken.


Mag ik jullie dag van de liefde vastleggen?

LET'S get in TOUCH

Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Of hebben jullie andere vragen? Stel ze gerust. 

Bruiloft reader aanvragen

Thanks for your message! I will contact you as soon as possible.

Thank you!

Een herinnering om vast te houden

Trouwalbum

Jullie mooiste dag is geweest. Zoveel voorbereidingen, zo intens genoten van het samen zijn. Die dag wil je gewoon nog een keer kunnen herbeleven. Hoe speciaal is het dan om dit alles gebundeld te hebben. Een album die je er elk moment bij kunt pakken en weer kunt genieten van jullie dag.

Die albums die ik aanbied zijn van mooie kwaliteit en speciaal handgemaakt. De cover is van strak linnen of prachtig leer en het papier van dik, mat fotopapier waardoor de kleuren en de foto's mooi tot hun recht komen. Bij elke trouwreportage zit een cadeau album bij (15x15 cm), maar een upgrade naar een groter formaat, meer pagina's en jullie namen en datum op de cover is mogelijk.

Album reader aanvragen