Fotografie is niet alleen een plaatje. Het laat de verbinding zien van de mensen die erop staan, het zet de tijd stil van het moment. Elk beeld verteld een eigen verhaal. Jouw verhaal. 

Bruiloft, lifestyle en portret fotograafAll you have to do is let your imagination go wild.


Een iets te blije mama van 3 kindjes en woon in een klein dorpje midden in de Randstad. Ik ben een ontzettende dromer, dol op verhalen, maak makkelijk contact omdat ik altijd nieuwsgierig ben naar andere mensen. Zeker sinds ik kinderen heb weet ik beter waar het om draait in het leven, het zijn namelijk juist de kleine dingen die het leven mooi maken. Ik kan dan ook ontzettend genieten van het vertrouwen wat mijn familie mij geeft, van een goed glas wijn, van een opkomende zon en een weg die ik nog niet eerder gereden heb. Oh ja en eten... dat is ook iets waar ik heel blij van word.

creatief, energiek en dol op lachen

Hi, ik ben Pien

Wat ik het liefste doe

Trouwfotografie

Lifestylefotografie

Jullie gaan trouwen! Zo'n bijzondere dag, daar wil je af en toe even naar terug. Door mijn beelden kan ik je die herinnering meegeven. Niet alleen hoe hij eruit zag, maar ook hoe het voelde. Want emoties horen bij de dag, en als je die emoties weer samen even terug ziet op beeld, kun je ook weer even terug in de tijd. Naar (een van) de mooiste dag(en) uit je leven.

Het mooiste wat je terug kunt zien op beeld dat ben jij. Want voor jou lijken alle dagelijkse dingen misschien heel normaal, maar over een tijdje zul je zien dat je alleen door alle beelden nog heel even terug kan naar hoe het eerst was. En - met drie kinderen kan ik dit zeggen - de tijd gaat echt heel snel. Zo bijzonder om de tijd die je nu hebt te koesteren op beeld.

Meer info Lifestylefotografie

Meer info bruidsfotografie

Na de geboorte van ons eerste kindje wilde ik alles vastleggen, zijn kleine voetjes, elke stap die hij maakte en ik begon mij steeds meer te verdiepen in de fotografie. Wat is het toch bijzonder dat je een moment uit iemands leven kan bevriezen en waar je altijd naar terug kunt gaan.

Voor mij is fotografie ook het vastleggen van wie je echt bent, de momenten zoals ze zijn, de echte momenten waardoor je op je mooist bent. En juist die momenten wil je onthouden.

Sinds 2018 ben ik begonnen als fotograaf, het werken met mooie en blije mensen geeft mij zoveel energie. Dat jaar heb ik ook voor het eerst kunnen proeven van het vastleggen van een bruiloft en ik was verkocht. Een bruiloft zit vol mooie details, de mensen zijn vrolijk en mooi aangekleed. Dat wil je toch voor altijd herinneren? Ondertussen heb ik al heel wat bruiloften mee mogen lopen en elke keer ben ik weer verliefd als ik thuis kom. Verliefd op de liefde en verliefd op mijn werk wat niet eens voelt als werken. Ik realiseer mij dat de waarde van mijn werk enorm is.

Wij zijn een goede match als jullie jezelf willen en durven zijn. Ik vind het heerlijk om mensen te zien knuffelen, knipogen naar elkaar en van elkaar genieten. Ik ga aan van connectie en dat ik dat mag vastleggen voelt als heel bijzonder.

Maar genoeg over mij, ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal. Ik kan niet wachten om jullie verhaal vast te mogen leggen. Willen jullie meer weten over hoe ik werk? Stuur mij gerust een berichtje en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort in het echt.

Meer over mij

Mijn geluk zit in het vertrouwen wat mijn gezin mij geeft, verrassende gesprekken, een goed glas wijn en mijn lieve familie en vriendinnen.

my FAVOURITE things (aren't things actually)

stuur gerust een berichtje

Heb je een vraag of misschien gewoon alleen iets leuks te vertellen?

let's chat