I won't ever find the words, you are my everything always and even that is not enough


--Atticus

Yes ! Jullie gaan trouwen

Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd, een mooie tijd breekt aan. Een tijd van plannen, voorbereiden, verlangen, naar uit kijken. En om al dat moois voor altijd te blijven herinneren zijn jullie vast ook op zoek naar een fotograaf die jullie dag, emoties en details mag vastleggen. En laat ik dat nu het liefste doen.

Voor mij is de liefde vastleggen het mooiste om te doen. Allereerst omdat de sfeer op een bruiloft magisch blijft, al jullie lievelingsmensen bij elkaar, fijne woorden, prachtige details en iedereen is vrolijk en ziet er zo mooi uit. Dat wil je toch voor altijd blijven onthouden? Even terug naar die dag door middel van beeld?

Maar waar jullie het ook vieren, jullie willen vooral gezelligheid en spontane momenten en vooral heel veel lachen en genieten met elkaar.

Kunnen jullie jezelf daar ook in vinden? Dan ben ik misschien wel jullie bruidsfotograaf! Vertel mij meer over jullie plannen in een berichtje.

Overal waar liefde is, is verbinding. En laat dat het mooist zijn om vast te leggen. Maar bruiloften waar mijn hart net iets sneller van gaat kloppen zijn buiten in de natuur, aangekleed als een festival, een boho strand bruiloft. Of als we toch naar binnen gaan een lichte kas, mooi gestyled en uiteindelijk een ontspannen en ongedwongen sfeer.

I only need you

and some sunsets

Ruben & Jiska
Bram & Lineke
Jan-Willem & Susanna
Jan-Willem & Susanna
Willem & Bertine
Bram & Lineke
Nick & Dorien
Stefan & Laurance
Willem & Bertine
StoriesbyPien-Styledshoot_LR-1-2
Ruben & Jiska
Ruben & Jiska
Bob & Inge
StoriesbyPien-Styledshoot_LR-10
Thomas & Mieke
Timo & Ilse
Bram & Lineke
Ralph & Meryl
Willem & Bertine
Timo & Ilse
Timo & Ilse
Timo & Ilse
Nick & Dorien
Nick & Dorien
Leopold & Celine
25 25

Op jullie dag ga ik vol passie te werk. Ik sta met al mijn zintuigen op scherp en geniet daardoor ook met volle teugen. Ik vind het z├│ bijzonder om zo'n belangrijke dag tot in perfectie vast te mogen leggen. Ik ben echt dol op mensen en vind het heerlijk om te mengen met jullie en tussen jullie gasten. En dan thuis duik ik lekker in mijn bubbel en ga ik al glimlachend aan de slag met selecteren en editten. Er gaat ontzettend veel tijd in de nabewerking zitten, maar vaak zit ik hardop te lachen om alles wat weer op mijn beeld voorbij komt en de preview bekijk ik net zo vaak als jullie. Het nagenieten is begonnen en ik doe daar net zo hard in mee.

Met mijn fotografie wil ik jullie bruiloft tastbaar maken. Een herinnering aan de liefde, de emoties.

Wedding Stories

Lees meer

Zij gingen jullie voor

Pricing

Niet iedereen wil dezelfde aantal uren een fotograaf op hun bruiloft, ook wil niet iedereen hetzelfde album. Ik bied daarom ook een pakket aan die aan te passen is. Er zijn mogelijkheden voor meer fotografie of een groter album. Maar elke bruiloft begint bij een start tarief, en dat is inclusie het volgende:

- Twee uitgebreide gesprekken: kennismaking & voorbereiding.
- Veel foto's, alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's (minimaal 250 bij 6 uur)
- Extra grote preview: binnen 1 week na de bruiloft een preview met maar liefst 50 bewerkte beelden.
- Een online prive gallery welke je kan delen met vrienden en familie met alle foto's in hoge resolutie.
- Een mooi fotoalbum met linnen kaft, 15x15cm en 10 pagina's. Mogelijke upgrade naar een groter album.

Mag ik jullie dag van de liefde vastleggen?

One day there will be nothing but stories

Luister naar je gevoel en wie weet ben ik jullie trouwfotograaf op jullie mooie dag. Zijn jullie nu al enthousiast bij alles wat je gezien en gelezen hebt? Laten we kennis maken.

Wedding reader aanvragen

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Foto album

Een herinnering om vast te houden

Jullie mooiste dag is geweest. Zoveel voorbereidingen, zo intens genoten van het samen zijn. Die dag wil je gewoon nog een keer kunnen herbeleven. Hoe speciaal is het dan om dit alles gebundeld te hebben. Een album die je er elk moment bij kunt pakken en weer kunt genieten van jullie dag.

Die albums die ik aanbied zijn van mooie kwaliteit en speciaal handgemaakt. De cover is van strak linnen of prachtig leer en het papier van dik, mat fotopapier waardoor de kleuren en de foto's mooi tot hun recht komen. Bij elke trouwreportage zit een cadeau album bij (15x15 cm), maar een upgrade naar een groter formaat, meer pagina's en jullie namen en datum op de cover is mogelijk.

Album brochure aanvragen