When eyes meet

Eén blik is al voldoende

Ogen vertellen eigenlijk alles. Zeker bij kleine kindjes. Woorden kunnen ze nog niet overal voor vinden, maar de ogen spreken boekdelen. Sowieso kun je al veel lezen in de blik van iemand anders. En dat is dan ook precies wat ik probeer te vangen in mijn portretten.

Ik vind minimalistische portretten het mooiste wat er is. Zo min mogelijk afleiding, en zo veel mogelijk diepte in ogen, in details. Dat kunnen kinderen portretten zijn maar een minimalistische shoot van je mooie zwangerschap of een motherhood portret hebben net zo goed mijn hart.

Locatie

Studio

Location : Ter Aar

Je wordt echt naar het onderwerp toegezogen. De shoots vinden in overleg plaats in een kleine studio vlakbij mijn huis. Daar hebben we de ruimte, bouw ik alles mooi op en maken we de mooiste portretten. Sommige kindjes vinden het in het begin een beetje spannend dat maakt niet uit. We hebben de tijd. En eigenlijk zijn de mooiste momenten als ze nog een beetje onder de indruk zijn, en mij onderzoekend aankijken.

Donkere achtergrond

Ok ok, wie mij een beetje kent (of mijn site goed heeft bekeken) weet dat ik ontzettend hou van lichte en minimalistische beelden. De witte achtergrond vind ik zó mooi, tot dat ik het een keer probeerde met een donkere achtergrond. Wauw. Dus dit is toch een nieuw onderdeel van mijn portretten geworden, jullie kunnen er ook voor kiezen om een donkere achtergrond te gebruiken.

€ 295,-

Pricing

Ik hanteer voor mijn studio portretten een vaste prijs, namelijk €295,- per shoot. Hiervoor krijg je 5 zorgvuldig bewerkte, digitale foto's op hoge resolutie. Deze kun je zelf uitzoeken via een online Gallery. Met meerdere personen is mogelijk,

dit kost €25,- extra per persoon maar deze shoot leent zich niet voor grote groepen. Wil je meer dan 5 foto's afnemen? Dat kan zeker en kost €15,- per foto.

Perfect voor:

Kinderen, zakelijke portretten, zwangerschap en motherhood serie. Minder geschikt voor grote groepen.

Mini Sessies

25 minuten shoot | 3 hoge resolutie beelden | Locatie in Ter Aar

Op sommige dagen organiseer ik mini sessies. Dan bouw ik de studio op voor meerdere klanten, de shoot tijd bedraagt korter dan ik uit trek voor een reguliere shoot. En dat maakt dat je binnen een korte tijd, voor een kleiner prijsje op door mij bepaalde data tóch thuis komt met prachtige portretten. Shootdagen die voor dit jaar gepland staan zijn al geweest. Er is weer een nieuwe datum ingepland, namelijk op

Zaterdag 7 oktober 

 

Je kunt rechtstreeks een plekje inplannen met de druk op onderstaande knop. Mijn lieve klanten die zich ingeschreven hebben voor de nieuwsbrief krijgen voorrang op de beperkte plekjes. Wil jij ook altijd als eerste op de hoogte worden gebracht? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Boek een shoot !

You might also like