The magic is in you baby

Let's go on adventure

Statieportretten ben ik dol op, maar het laat iets minder goed zien wie jullie nu echt zijn. En daarom zijn lifestyle shoots zo fijn, eigenlijk doe ik niets meer dan jullie laten knuffelen, spelen, stoeien en genieten van de tijd die je met elkaar meemaakt. En ik leg dat voor jullie vast. Dus als je de beelden krijgt zie je hoe jullie zijn, hoe jullie met elkaar omgaan, de liefde tussen jullie. Een herinnering die je nog jaren kunt koesteren, sterker nog... hoe meer tijd er verstrijkt hoe bijzonderder de beelden eigenlijk worden.

Locatie & Kleding

Voor wie?

Een locatie kiezen we altijd in overleg. Soms is het fijn om lekker dicht bij huis te blijven of een mooi veldje in de buurt. Maar ik ben ook dol op het strand, de duinen of een rondje door het bos. Nederland is zo mooi, er zijn genoeg plekjes waar we met elkaar op pad kunnen.

Qua kleding is het belangrijk dat je iets aantrekt waar je je mooi in voelt. Het helpt zeker om na te denken over rustige, naturel kleuren. Maar blijf vooral dicht bij jezelf.

Wanneer je een lifestyle shoot boekt kan dat voor verschillende redenen zijn. Je wilt je gezin op de foto zetten, je zwangerschap of misschien juist jullie samen voor een loveshoot. Er zijn zoveel redenen om jezelf of jullie kindjes vast te leggen. Het allermooiste wat wordt vastgelegd is namelijk jullie liefde voor elkaar.

PS willen jullie familie foto's met meerdere gezinnen? Dan ben ik jullie fotograaf niet. Ik fotografeer alleen gezinnen (max 6 personen).

— Mike & Nikki

Lieve Woorden

Soesterduinen

LeeN & EMMa

zwangerschapshoot Noordwijk

Op de foto gaan is niet mijn allergrootste hobby, maar gelukkig wist Pien mij te overtuigen om mijn zwangerschap vast te laten leggen, gevolgd door een newbornshoot en van de zomer een mooie shoot bij Soesterduinen. En wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben. Pien stelt ons enorm op ons gemak en weet zelfs mijn vriend over te halen om met mij op de foto te gaan ;-)
De foto's zijn super mooi, je ziet helemaal niet meer dat ik mij ongemakkelijk voel maar juist lol aan het maken ben met mijn gezin. Flauwe grapjes horen daar bij en dat is dus niet alleen fijn om kindjes te laten lachen ;-)

Een liefdevol gevoel, zo kijken we erop terug. Dat komt door je enthousiasme en je rust tijdens het shooten. Zowel tijdens de bruiloft en bij onze andere shoots verliep alles zo soepel, vooral ook het spontane en de humor die niet ontbreekt. Je hebt ons hier echt fijn in begeleid. En het resultaat wat niet normaal. Het komt zo binnen wat jij precies op het juiste moment weet te maken. Echt kippenvel.

A lot of Love

Album

Love

Wat is er mooier dan gelijk de beelden terug te zien in een geprint album? Een mini album van 15x15cm met 10 prachtig opgemaakte pagina's. Maak jullie shoot gelijk tastbaar. Het album kun je gelijk bij je shoot boeken, bij beide shoots mogelijk.

Newborn shoot inclusief
* 1,5 uur shoot bij jullie thuis of buitenlocatie
* Incl alle HR beelden, minimaal 50 beelden
* Zorgvuldig nabewerkt
* Toegang tot printshop

Lifestyle shoot inclusief
* 1,5 uur shoot bij jullie thuis of buitenlocatie
* Incl 20 HR beelden zelf uit te kiezen
* Mogelijkheid tot extra beelden bij te bestellen
* Zorgvuldig nabewerkt
* Toegang tot printshop

€ 59,-

€ 349,-

€ 255,-

Belangrijk

* Alle prijzen van de shoots zijn incl BTW en excl reis- en parkeerkosten
* Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf Ter Aar
* Ik gebruik de door mij gemaakte beelden voor mijn website en social media. Mocht je dit niet zien zitten, geef dat aan bij het boeken van de shoot.

Nieuwsgierig hoe zo'n serie eruit ziet?

Boek een shoot !