When eyes meet

Ogen vertellen eigenlijk alles. Zeker bij kleine kindjes. Woorden kunnen ze nog niet overal voor vinden, maar de ogen spreken boekdelen. Sowieso kun je al veel lezen in de blik van iemand anders. En dat is dan ook precies wat ik probeer te vangen in mijn portretten.

Ik vind minimalistische portretten het mooiste wat er is. Zo min mogelijk afleiding, en zo veel mogelijk diepte in ogen, in details. Dat kunnen kinderen portretten zijn maar een minimalistische shoot van je mooie zwangerschap of een motherhood portret hebben net zo goed mijn hart.

Een blik is voldoende

Locatie

De shoots vinden in overleg plaats in een kleine studio vlakbij mijn huis. Daar hebben we de ruimte, bouw ik alles mooi op en maken we de mooiste portretten. Sommige kindjes vinden het in het begin een beetje spannend dat maakt niet uit. We hebben de tijd. En eigenlijk zijn de mooiste momenten als ze nog een beetje onder de indruk zijn, en mij onderzoekend aankijken. 

Studio in Ter Aar

Verschillende achtergronden

Ok ok, wie mij een beetje kent (of mijn site goed heeft bekeken) weet dat ik ontzettend hou van lichte en minimalistische beelden. De witte achtergrond vind ik zó mooi, tot dat ik het een keer probeerde met een donkere achtergrond. Wauw. Dus dit is toch een nieuw onderdeel van mijn portretten geworden, jullie kunnen er ook voor kiezen om een donkere achtergrond te gebruiken.

ik wil meer zien

ready to book? contact me           

Ik hanteer voor mijn studio portretten een vaste prijs, namelijk €295,- per shoot. Hiervoor krijg je 5 zorgvuldig bewerkte, digitale foto's op hoge resolutie. Deze kun je zelf uitzoeken via een online Gallery. Met meerdere personen is mogelijk,

dit kost €25,- extra per persoon maar deze shoot leent zich niet voor grote groepen. Wil je meer dan 5 foto's afnemen? Dat kan zeker en kost €15,- per foto.

Pricing

Samen plannen we de shoot in en maak ik de tijd voor jullie om prachtige portretten te shooten. Jullie geven van te voren aan welke achtergrond jullie voorkeur heeft en ik zet alles klaar.

De shoot staat ruim gepland, maar eerlijker wijs met kinderen zijn de eerste paar minuten het belangrijkst. 

Na de shoot maak ik een mooie selectie welke ik allemaal basis bewerk. Uit deze selectie kunnen jullie de beelden kiezen die jullie willen afnemen door middel van het geven van likes in mijn online gallery. 

Deze gekozen beelden ga ik nog na bewerken waarbij de uiteindelijke edit er helemaal perfect uit komt te zien. Deze verstuur ik via dezelfde online gallery waar jullie ze in hoge resolutie kunnen downloaden of kunnen af laten drukken via mijn printshop. 

Pricing & Workflow

Workflow

Inschrijven nieuwsbrief

Ik organiseer speciale shoot dagen. Ik bouw de studio op en maak een mooi tijdschema waarin we kunnen shooten. Het voordeel hiervan is, is dat ik de studio voor meerdere mensen op kan bouwen. En het voordeel voor jullie is dat ik het in het weekend probeer te plannen :-) De shootdagen voor dit jaar staan nog niet ingepland, maar jullie kunnen je altijd inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Mijn nieuwsbrief klanten krijgen altijd voorrang. Voorrang op de agenda zodat zij als eerste kunnen boeken, voorrang op acties en kortingen. En natuurlijk voorrang op alle leuke weetjes die ik met jullie wil delen. Had ik al gezegd dat als je lid bent op de nieuwsbrief dat je dan voorrang krijgt? 

inschrijven nieuwsbrief

LET'S get in TOUCH

Willen jullie meer weten over hoe een shoot in z'n werk gaat? Of hebben jullie andere vragen?
Stel ze gerust. 

  aanvragen

HouD mij op de hoogte

Elke mama weet hoe snel de tijd gaat en elke mama weet dat je door foto's weer even terug kunt naar hoe je kindjes baby was, die ene vakantie of die eerste stapjes. Maar nee, niemand heeft zin om daarbij alles te moeten leren over fotografie. Jij ook niet. 

Daarom heb ik een snelle cursus ontwikkeld waarbij jij ook snel resultaat ziet. Betere foto's van je lieve kindjes, in een paar seconden tijd met de camera die je bij je hebt. Juist, je telefoon. Kun jij daarna weer genieten van het moment waar je in zit. 

de beste camera die er is, is degene die je bij je hebt

for MAMA'S

Coming soon ! 

Ja ik wil op de hoogte gehouden worden!

Thanks for your message! I will contact you as soon as possible.

Thank you!

Familieshoot met zonsopgang | Zeeland

Chris & Nathalie
Zwangerschap | Utrecht

Trouwen in Grote sint janskerk | Gouda

View recent stories

Verhalend, oprecht, de connectie tussen alle lieve mensen, beelden waarin je jezelf gelijk herkent.