The magic is in
you

Statieportretten ben ik dol op, maar het laat iets minder goed zien wie jullie nu echt zijn. En daarom zijn lifestyle shoots zo fijn, eigenlijk doe ik niets meer dan jullie laten knuffelen, spelen, stoeien en genieten van de tijd die je met elkaar meemaakt. En ik leg dat voor jullie vast. Dus als je de beelden krijgt zie je hoe jullie zijn, hoe jullie met elkaar omgaan, de liefde tussen jullie. Een herinnering die je nog jaren kunt koesteren, sterker nog... hoe meer tijd er verstrijkt hoe bijzonderder de beelden eigenlijk worden.

Lifestyle | Info
& Pricing

Let's go on an adventure

Een locatie kiezen we altijd in overleg. Soms is het fijn om lekker dicht bij huis te blijven of een mooi veldje in de buurt. Maar ik ben ook dol op het strand, de duinen of een rondje door het bos. Nederland is zo mooi, er zijn genoeg plekjes waar we met elkaar op pad kunnen.

Qua kleding is het belangrijk dat je iets aantrekt waar je je mooi in voelt. Het helpt zeker om na te denken over rustige, naturel kleuren. Maar blijf vooral dicht bij jezelf.

Locatie & kleding

Wanneer je een lifestyle shoot boekt kan dat voor verschillende redenen zijn. Je wilt je gezin op de foto zetten, je zwangerschap of misschien juist jullie samen voor een loveshoot. Er zijn zoveel redenen om jezelf of jullie kindjes vast te leggen. Het allermooiste wat wordt vastgelegd is namelijk jullie liefde voor elkaar.

PS willen jullie familie foto's met meerdere gezinnen? Dan ben ik jullie fotograaf niet. Ik fotografeer alleen kleine gezintjes (max 6 personen).

Voor wie? 

Lieve woorden

Een liefdevol gevoel, zo kijken we erop terug. Dat komt door je enthousiasme en je rust tijdens het shooten. Zowel tijdens de bruiloft en bij onze andere shoots verliep alles zo soepel, vooral ook het spontane en de humor die niet ontbreekt. Je hebt ons hier echt fijn in begeleid. En het resultaat wat niet normaal. Het komt zo binnen wat jij precies op het juiste moment weet te maken. Echt kippenvel.

Op de foto gaan is niet mijn allergrootste hobby, maar gelukkig wist Pien mij te overtuigen om mijn zwangerschap vast te laten leggen, gevolgd door een newbornshoot en van de zomer een mooie shoot bij Soesterduinen. En wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben. Pien stelt ons enorm op ons gemak en weet zelfs mijn vriend over te halen om met mij op de foto te gaan ;-)
De foto's zijn super mooi, je ziet helemaal niet meer dat ik mij ongemakkelijk voel maar juist lol aan het maken ben met mijn gezin. Flauwe grapjes horen daar bij en dat is dus niet alleen fijn om kindjes te laten lachen ;-)

- Emma & Leen

- Mike & Nikki

Album - 10 spreads
   €59,-

A lot of love - alle HR beelden
   €355,-

Love pakket - 20 HR beelden
   €255,-

Lifestyle shoots kan van alles zijn, het zijn de liefdevolle beelden van jou en je gezin, je zwangerschap of je verse baby. 

Pakketten

Belangrijk


- Alle shoots duren een uur tot anderhalf uur. Er is genoeg tijd om de kindjes te laten wennen, baby's te laten drinken en verschonen. Kinderen zijn leidend. Of, tenzij je in verwachting bent. Dan ben jij leidend. 
- Mocht je het Love pakket afnemen, dan kun je altijd nog je pakket vergroten voor alle beelden. 
- Alle HR beelden zijn er minimaal 50, maar meest wat meer. 
- Bij alle shoots heb je toegang tot de print shop. 
- Alle prijzen van de shoots zijn incl BTW, maar excl reis- en parkeerkosten. 
- Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf Ter Aar.
- Ik gebruik de door mij gemaakte beelden voor mijn website en social media. Mocht je dit niet zien zitten, geef dat aan bij het boeken van de shoot.

LET'S get in TOUCH

Willen jullie meer weten over hoe een shoot in z'n werk gaat? Of hebben jullie andere vragen?
Stel ze gerust. 

  aanvragen

Thanks for your message! I will contact you as soon as possible.

Thank you!

Familieshoot met zonsopgang | Zeeland

Chris & Nathalie
Zwangerschap | Utrecht

Gezinsshoot met kleine verrassing | Ede

View recent stories

Verhalend, oprecht, de connectie tussen alle lieve mensen, beelden waarin je jezelf gelijk herkent.

HouD mij op de hoogte

Elke mama weet hoe snel de tijd gaat en elke mama weet dat je door foto's weer even terug kunt naar hoe je kindjes baby was, die ene vakantie of die eerste stapjes. Maar nee, niemand heeft zin om daarbij alles te moeten leren over fotografie. Jij ook niet. 

Daarom heb ik een snelle cursus ontwikkeld waarbij jij ook snel resultaat ziet. Betere foto's van je lieve kindjes, in een paar seconden tijd met de camera die je bij je hebt. Juist, je telefoon. Kun jij daarna weer genieten van het moment waar je in zit. 

de beste camera die er is, is degene die je bij je hebt

for MAMA'S

Coming soon ! 

Ja ik wil op de hoogte gehouden worden!