Wil jij je klanten laten zien wie je bent? Wil je ze meenemen in je merkbeleving en laten zien waar jouw bedrijf voor staat? Je producten mooi op beeld brengen?
Dan help ik je graag, want ik geloof enorm in beeld. En ik geloof - misschien nog wel meer - in goed zakelijk beeld. En ik wil je dan ook met liefde helpen om mooie content te creëren voor je website of social media.
Belangrijk is om elkaar eerst goed te leren kennen, dus laten we vooral even bellen of een digitale kop koffie drinken. In dit gesprek kan ik meer over mijn werkwijze vertellen en ben ik ook heel benieuwd naar jouw verhaal. Wie ben je? Wat doe je? Waar staat je bedrijf voor en vooral : wie is je ideale klant en hoe wil je hem/haar bereiken?

Show the energy what you would like to attract

Business photography & Pricing

Tell me more

branding

Portret

Dit pakket is fijn om mooie portretten te shooten voor je website of social media. We nemen een uur de tijd waarbij je uit kunt gaan van 15 mooie portretten die je gelijk kunt downloaden en inzetten. Vooraf bespreken we duidelijk wie jij bent en wat je wilt laten zien. 

Mocht je meer een beeldbank nodig hebben, waarbij je ook sfeerfoto's wilt maken en dus ook meer uur fotografie nodig hebt niet getreurd, er is altijd mogelijkheid om te verlengen. Stuur mij gerust een berichtje met wat je nodig hebt en kunnen we samen bedenken hoeveel uur dat uitkomt. 

€ 399,- ex btw


op maat


LET'S get in TOUCH

Heb je vragen? Of wil je overleggen welk pakket het beste bij je vraag past. Stuur mij gerust een berichtje!

let's chat

Mijn werk


Wanneer zijn wij een match? Als je - net als ik - ontzettend blij wordt van mijn werk, de kleuren, de emoties, de echtheid.