Lieve Woorden

Wij kijken terug op een fijne fotoshoot met Pien, een warm en blij gevoel. We vonden de beelden ontzettend mooi, net als altijd. Het zijn foto's geworden zoals we zijn, geen geposeerde foto's. Je zorgt ervoor dat we op ons gemak zijn en dat zie je terug op beeld. We zeiden laatst nog dat jij onze familie fotograaf bent geworden. Je bent enthousiast, oprecht, lief, spontaan en zorgt ervoor dat we allemaal op ons gemak zijn. Wij zijn fan!

We hebben een heel positief gevoel over gehouden aan de shoot. Je ging gezellig mee in onze chaos en de sfeer was super relaxed. Alles op z'n tijd, tijd om te voeden en ook tijd om de andere kinderen hun ding te laten doen. En dan de práchtige beelden, en zo veel! Ze waren precies zoals het was, geen gemaakte plaatjes en ook de ondeugende en boze koppies vastgelegd. Tuurlijk hier en daar wat sturing, maar dat wil je ook omdat je bepaalde dingen toch echt vastgelegd wilt hebben. En ook dan blijft de sfeer relax en niet ongemakkelijk. Je bent een fantastisch mens, heel relaxed en gezellig en super goed met kinderen.

We hebben zo genoten van het moment van de shoot zelf. De beelden zijn daarom dan ook helemaal ons en dan nog nét iets mooier. Zoals jij onze meiden op de foto zet is zó mooi. Je bent toegankelijk, humoristisch, energiek, profesioneel, flexibel en creatief. Je maakt geweldige foto's in topkwaliteit, en je weet alle mensen, de momenten en de reliefdruk tussen ons heel mooi te vangen. We zijn echt fan van jouw herkenbare en lichte stijl.

— Niels & Nathalie

— Tom & Ellis

— Dave & Wendy

Combinatiepakket — Bleiswijk

Combinatiepakket - Ter Aar

Combinatiepakket — voorburg

Een ervaring om nooit te vergeten! Omdat jij bij een super mooi moment was! Maar het fijne is dat je bij jou helemaal jezelf kunt zijn. Je gaat heel erg leuk met alle bruiloftsgasten om, waardoor je echt mooie en unieke foto's van iedereen kunt maken omdat iedereen zichzelf laat zien. We hebben zelfs foto's van momenten die we helemaal niet door hebben gehad. Je bent echt onwijs leuk en hebben heerlijke gesprekken gehad. Het allerfijnste de verbondenheid en natuurlijk prachtige beelden.

We waren heel erg blij met jou als onze fotograaf. Je bent heel flexibel ondanks alle maatregelen. Zélfs toen we op de dag zelf de bruiloft hadden vervroegd, kwam je vol enthousiasme aangereden en de dag erna weer! Tijdens de shoot stelde je ons op ons gemak en de foto's zijn prachtig geworden. Heel erg bedankt! En niet alleen de foto's zijn mooi geworden, we hebben ook een erg leuke klik. We vonden het alleen jammer dat je het trouwalbum niet persoonlijk kwam brengen ;-)

Het was erg prettig om jou erbij te hebben. Het leek alsof je er niet was, maar je hebt de mooiste en intiemste momenten vastgelegd. Momenten die onszelf zijn ontgaan zagen we naderhand terug in beeld. Wij als man en vrouw, maar ook onze kinderen, familie en vrienden stonden er op hun mooist en meest herkenbare manier erop. Je bent echt bezig met de personen die je op de foto zet. We kenden elkaar natuurlijk al dus best spannend, maar echt geen seconde spijt gehad.

- Peter & Corinde

- Dennis & Heidi

- Renzo & Marlou

3 juli 2020 - Kinderdijk

15 oktober 2020 — heel ver weg

5 oktober 2019 - Den Haag

Het was een unieke ervaring! Pien is mega enthousiast, denkt mee, is creatief, ziet alles en legt alles vast. Het resulteert in hele mooie, geweldige maar ook ontroerende beelden. Het fijnste was dat we zo snel de preview hadden. Elke keer als wij onze beelden zien dan gaan wij weer helemaal terug naar onze dag. We willen Pien ab-so-luut aanbevelen, je moet echt haar echt hebben want zij is geweldig!!

We zochten een fotograaf die net als wij lekker nuchter is en goed in de groep zou passen. Maar dat is allemaal méér dan goed gelukt. Je bent eerlijk en direct, wat ons ook weer nieuwe inzichten gaf bij het samenstellen van het album. Zulke nuttige feedback waar wij vooraf nooit bij stil hadden gestaan. Als je op zoek bent naar iemand met flauwe humor, lekker nuchter is, zich moeiteloos aanpast aan de groep, heel erg meedenkt, flexibel is én prachtige foto's maakt. Denk aan Pien!

We zijn erg blij dat we Pien als bruidsfotograaf hebben gehad. Vanaf het eerste bezoek was er gelijk een klik. Ze is heel erg sociaal, makkelijk in contact en luisterde goed naar onze wensen. De sfeer was vooral heel erg ontspannen, zoals we het graag wilden. We hebben erg gelachen en Pien heeft ons daarmee echt geholpen tijdens de loveshoot. Het meest wat is ons opgevallen is het fijne, laagdrempelige contact, de humor en ruimte voor eigen inbreng.

- Nick & Dorien

- Lars & Joyce

- Roy & Anouk

16 april 2022 - kasteel Amerongen

16 oktober 2020 - Noordwijk

9 oktober 2020 - Benthuizen