I love you endlessly

Welkom lief kleintje

Die lieve kleine teentjes, dat mondje. Wat wil je eigenlijk niet onthouden van je verse baby? Ze zijn zo snel groot, een cliché waar ik als moeder nooit aan wilde geloven. Maar na 3 kinderen kan ik zeggen: het is waar. Juist met een kleine baby is het fijn om bij jullie thuis te shooten. Er is ruimte voor knuffels, voor een voeding en we genieten gewoon van de tijd die we met elkaar doorbrengen. Jullie mogen genieten van jullie prachtige gezin, grapjes maken en lekker dicht bij elkaar op het grote bed of de bank, en ik leg ondertussen alles voor jullie vast. Een prachtige herinnering aan jullie als nieuw gezin.

A lot of love

Album

Love

'Love' Newborn shoot inclusief:
* 1,5 uur shoot bij jullie thuis of buitenlocatie
* 20 HR beelden zelf uit te kiezen
* Mogelijkheid tot extra beelden bij te bestellen
* Zorgvuldig nabewerkt
* Toegang tot printshop

Wat is er mooier dan gelijk de beelden terug te zien in een geprint album? Een mini album van 15x15cm met 10 prachtig opgemaakte pagina's. Maak jullie shoot gelijk tastbaar. Het album kun je gelijk bij je shoot boeken, bij beide shoots mogelijk.

'A lot of love' Newborn shoot inclusief:
* 1,5 uur shoot bij jullie thuis of buitenlocatie
* Alle HR beelden, minimaal 50 beelden
* Zorgvuldig nabewerkt
* Toegang tot printshop

€ 59,-

€ 349,-

€255,-

Belangrijk

* Alle prijzen van de shoots zijn incl BTW en excl reis- en parkeerkosten
* Reiskosten bedragen € 0,35 per km gerekend vanaf Ter Aar
* Ik gebruik de door mij gemaakte beelden voor mijn website en social media. Mocht je dit niet zien zitten, geef dat aan bij het boeken van de shoot.

Shoot boeken !

Benieuwd hoe zo'n serie eruit ziet?

Combinatie deal

Een album van €59,- cadeau

Als jullie zowel een zwangerschapsshoot als een newborn shoot tegelijk boeken krijgen jullie een album van €59,- cadeau, met daarin jullie beide shoots verwerkt.

Zwangerschap & newborn