augustus 15, 2022

Met z’n drietjes | Soesterduinen

Dit jaar heb ik besloten om geen grote families meer vast te leggen. De reden hiervoor is omdat het minder van mijn creativiteit vraagt. Met een klein gezinnetje kan ik meer op avontuur, zien we verschillende plekken en kunnen we daardoor meer uit de shoot halen.

Desalniettemin (ik hou dus van dit woord) heb ik onderstaande shoot in 10 minuutjes geschoten. Het was 1 van de warmste dagen van het jaar dus we zijn heel vroeg al begonnen, de zon kwam langzaam door de bomen en het is zo mooi om te zien dat je eigenlijk alleen maar heel dol moet zijn op elkaar. En dat leg ik voor je vast. En dol op mijn grapjes, dat stiekem dus ook.

“Op de foto gaan is niet mijn allergrootste hobby, maar gelukkig wist Pien mij te overtuigen om mijn zwangerschap vast te laten leggen, gevolgd door een newbornshoot en van de zomer een mooie shoot bij Soesterduinen. En wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben. Pien stelt ons enorm op ons gemak en weet zelfs mijn vriend over te halen om met mij op de foto te gaan ­čśë┬á
De foto’s zijn super mooi, je ziet helemaal niet meer dat ik mij ongemakkelijk voel maar juist lol aan het maken ben met mijn gezin. Flauwe grapjes horen daar bij en dat is dus niet alleen fijn om kindjes te laten lachen ;-)”


SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT