augustus 20, 2022

Trouwen in de tuin van je ouders | Leopold & Celine

20 augustus 2022


Er werd nog gezegd, parkeer bij de huizen langs de weg. Maar goed, de mensen die mij kennen weten dat ik wat eigenwijzer ben dan de gemiddelde mens. En uiteindelijk stond ik halverwege de oprijlaan en moest ik inderdaad in z’n achteruit weer terug. Gelukkig was ik eerder weg gegaan, want ik had al een klein vermoeden dat ik meer zou zien dan ik zou kunnen vangen op camera. En inderdaad, wat een prachtige locatie bij de ouders van Celine thuis. Een oude boerderij, maar zo ontzettend mooi ingericht. 

Maar dat is dus de grap, uiteindelijk is een mooie locatie bizar fijn (en maakt mijn fotografie hart een sprongetje). Maar zonder mooie mensen kan een prachtige locatie zichzelf ook niet waarmaken. En vanaf minuut 1 viel ik in een warm bad. Cliché? Overdreven? Misschien, maar niet voor mij in ieder geval want zo voelde het precies. De voorbereidingen in de slaapkamer van haar ouders, een snelle lunch tussendoor en dan… een kleine wandeling naar de weide waar de meest persoonlijke ceremonie plaatsvond. En wát voor ceremonie. De mooiste woorden van alleen maar bekenden, het heeft zoveel meerwaarde. Ik heb genoten van alle mooie woorden, maar vooral van alle humor in de speeches. Als vrienden en familie zo goed uit kunnen lichten hoe mooi de relatie vanaf een afstandje eruit ziet, waar ze de verbinding in zien en hoe er wordt omschreven waarin ze elkaar vrij laten en laten groeien. Prachtig!

We hadden ook zo’n mooi weer, de borrel was buiten, de band stond te spelen en de champagne en oesters waren overal. Een bruiloft persoonlijk maken moet denk ik altijd het uitgangspunt zijn, dus tijdens het diner hadden we een klein safari thema erbij en de sfeer werd daardoor uitbundiger, feestelijker en ik heb voor de tweede keer die dag tranen in mijn ogen gehad van het lachen tijdens alle speeches. En dan zijn we er nog steeds niet, want ook al heeft Sophie geen speech gegeven haar culinaire toevoeging was echt onmisbaar en ongelofelijk goed. Daarom even een linkje naar Sophieeats.

Lieve Leo & Ce, ik ben echt een beetje onder de indruk van jullie mooie dag. Ik denk er nog vaak aan terug, en ik pak nog steeds regelmatig de slideshow erbij om terug te kunnen naar jullie prachtige dag. Van buiten zijn jullie zo mooi, maar van binnen nog mooier. Ik ben ontzettend dankbaar dat jullie mij erbij wilde hebben. En wat er steeds door mijn hoofd speelt, hoe mooi is je dag geweest als onderstaande beelden alleen nog maar uit de preview zijn. 

 

“Het was een feest met en door jou. Je was zo ontspannen en overal op het juiste moment aanwezig, De samenwerking verliep zo natuurlijk, je had niet alleen met ons maar met heel veel van onze gasten een hele fijne klik. We zijn ook echt positief verrast door de hoeveelheid foto’s en allemaal zo mooi. We zullen je – en met ons meerdere van onze gasten – aan iedereen aanraden: je bent een perfecte fotograaf, een leuk mens, op het juiste moment aanwezig en alles ging heel natuurlijk. Professioneel en tegelijkertijd jezelf.”

 


SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT