februari 11, 2022

Binnenkijker Haarlem | Ensuus Interieuradvies & Styling

Maar wat vind je nu het leukste? Een vraag die mij regelmatig wordt gesteld. Maar vinden we een beetje verandering in opdrachten niet allemaal het leukste? En af en toe heb ik een samenwerking waar ik super blij van wordt, zeker als het ook nog is met de liefste Suus is van Ensuus. Misschien is dat het juiste antwoord, ik had altijd al eens als droom om een mooie binnenkijker te mogen fotograferen. Maar als je dan samenwerkt met heksen is er uiteindelijk niets aan. Samen met Suus door het huis lopen wat zij heeft ontworpen en waarvan het plan compleet is uitgevoerd is gewoon prachtig om te zien. Alles klopt, de kleuren zijn z├│ goed gekozen, er is warmte en ontzettend veel sfeer. En er is Suus die lekker rondloopt, nog net even wat dino’s recht zet en een mooie kleur jurk er weer feilloos bij legt. Ik vind het dus fascinerend om te zien hoe goed iemand in haar werk kan zijn, terwijl het voor haar eigenlijk ‘super normaal’ voelt. En samenwerken ging als een trein, final styling door Suus, ik er doorheen met mijn camera en terwijl ik door naar de volgende kamer schuifelde kon Suus alles weer even snel terug zetten. Wat is ze toch lekker normaal gebleven he die meid ­čśë


SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT